Over ons

Het onstaan

Een vriendengroep kwam door een spelletje op de playstation move in aanraking met Disc Golf. Ze maakten zelf een basket met een fietswiel en kettingen waarmee ze de bossen introkken om zelf bedachte holes te spelen. Al doende kwamen ze erachter dat er in Nederland reeds een aantal courses bestonden en al snel werden er tripjes naar de duinen in Groet en het Sloterpark in Amsterdam gemaakt. Aangezien er in het noorden van Nederland nog geen disc golf courses waren namen we het initiatief om gemeente Groningen aan te schrijven om een disc golf course in het stadspark te realiseren. In 2016 lukte het om daar een pilot te draaien. Sindsdien hebben wij door heel Nederland Disc Golf Courses gerealiseerd wat voor een flinke groei van de sport heeft gezorgd. Kijk op www.discgolfnederland.nl

Disc Golf Nederland

Bij een aantal courses die door ons ontworpen en aangelegd zijn hebben we gezorgd voor een verhuurlocatie om het voor iedereen mogelijk te maken deze fantastische sport eens te proberen. Kijk op www.discgolfnederland.nl voor meer informatie over de courses en verhuurlocaties.

Grow the sport

We zetten ons in om Disc Golf als sport te doen groeien. Een logische vervolgstap was het oprichten van een webshop om al die nieuwe spelers te kunnen voorzien van de beste disc golf producten. Zie hier, House of Disc Golf, alles wat u nodig heeft op disc golf gebied.

Wat vinden onze klanten?

Bekijk reviews op Trustpilot